szivecskésöngyújtó

Egy hétköznapinak (?) mondható egyetemista néhanapján mesél egy-egy részletet a mindennapjairól. Ajánlom az ország különböző pontjain élő kedves barátaimnak, akiket még érdekel valamennyire az, hogy megy a sorom... És akiket amúgy nagyon szeretek. Update: már nem egyetemista, hanem az élet küszöbén álló felnőtt fiatal, aki inkább a küszöbön túl van... Tele sok-sok nehézséggel.

Legutóbbi hozzászólások

Linkblog

Címkék

adam brody (2) álmok (12) balaton (3) barátság (3) bcs (3) boldog (18) budapest (13) buli (12) csakúgy (28) dalszöveg (1) deficit (1) diploma (7) egyedül (2) életnagygondjai (45) elte (16) elvagyok (9) felirat (1) film (1) fogadalom (5) furcsa (10) házimunka (2) hétköznapok hősei (1) hiperkarma (3) hiszti (6) iki (7) jövő (31) karácsony (3) kérdés (1) kicsit szomorú (13) kicsit vidám (4) koli (2) költözés (6) könnyű (7) magány (2) márquez (1) munka (25) nemalvás (14) nosztalgia (11) nyár (10) öröm (14) ősz (4) pécs (3) pénzügyek (9) quimby (1) scrubs (1) sverige (2) szeged (1) szilveszter (4) szomorú (14) születésnap (2) szünet (3) t (18) tardos (1) tavasz (10) tél (7) tervek (25) tovább (21) ttny (2) újév (7) üres (8) utazás (4) v (8) valentin nap (1) vége (11) videó (5) vizsgaidőszak (4)

Szösszenet a nyár elején

2010.06.07. 00:48 | slimby | Szólj hozzá!

Húha, de régen nem írtam már... Ahogy elnézem, már két hónapja... Az előző bejegyzésemnek ugyebár az volt a címe, hogy  "A márciusi ifjak és a szerelem". A mostaninak még nem találtam ki, de majd adok valami frappánsat. Apropó, már 3 hónap eltelt azóta a bizonyos Baross kolis este óta (pontosabban 3 hónap és 1 nap), azóta minden faja, minden okés, bár mint mindenhol/mindenkinél, nálunk is vannak összezörrenések, de ez igazán megbocsátható szerintem... :)
Elég sok minden történt ebbena két csendes hónapban, többek között megjártam Balassagyarmatot is (Viktor végre 20 lett :P)... De majd erről máskor.
Most pedig tanulnom kellene... Szerdán vizsgázom... Egész jól alakul ez a félév, bár fixen bebuktam 3 kreditet (hmm-hmm, de hát jövőre is kell hagyni valamit), a többi remélem összejön... Eddig 3.86 az átlagom... De sajnos megint megbuktam fizikából és szervetlen kémiából (ez utóbbiról nem is szeretnék beszélni, mert nagyon szarul érintett a dolog...). De még ezekből is mehetek javítani... Az a lényeg.
Na, azt hiszem most így hirtelen ennyi, muszáj kidolgoznom a tételeket szerdára (időben :D ), már egyet megcsináltam az 5-ből :)

A bejegyzés trackback címe:

https://szivecskesongyujto.blog.hu/api/trackback/id/tr252061818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: csakúgy vizsgaidőszak elte boldog
süti beállítások módosítása