szivecskésöngyújtó

Egy hétköznapinak (?) mondható egyetemista néhanapján mesél egy-egy részletet a mindennapjairól. Ajánlom az ország különböző pontjain élő kedves barátaimnak, akiket még érdekel valamennyire az, hogy megy a sorom... És akiket amúgy nagyon szeretek. Update: már nem egyetemista, hanem az élet küszöbén álló felnőtt fiatal, aki inkább a küszöbön túl van... Tele sok-sok nehézséggel.

Legutóbbi hozzászólások

Linkblog

Címkék

adam brody (2) álmok (12) balaton (3) barátság (3) bcs (3) boldog (18) budapest (13) buli (12) csakúgy (28) dalszöveg (1) deficit (1) diploma (7) egyedül (2) életnagygondjai (45) elte (16) elvagyok (9) felirat (1) film (1) fogadalom (5) furcsa (10) házimunka (2) hétköznapok hősei (1) hiperkarma (3) hiszti (6) iki (7) jövő (31) karácsony (3) kérdés (1) kicsit szomorú (13) kicsit vidám (4) koli (2) költözés (6) könnyű (7) magány (2) márquez (1) munka (25) nemalvás (14) nosztalgia (11) nyár (10) öröm (14) ősz (4) pécs (3) pénzügyek (9) quimby (1) scrubs (1) sverige (2) szeged (1) szilveszter (4) szomorú (14) születésnap (2) szünet (3) t (18) tardos (1) tavasz (10) tél (7) tervek (25) tovább (21) ttny (2) újév (7) üres (8) utazás (4) v (8) valentin nap (1) vége (11) videó (5) vizsgaidőszak (4)

mivaaaan?

2009.04.07. 23:48 | slimby | Szólj hozzá!

Kéne valami új bejegyzés, de olyan sok mindent mondanék és ebből olyan sok mindent kéne cenzúrázni, hogy gyakorlatilag nem is maradna semmi...

Lényeg a lényeg, hogy a múlt hét vicces volt... Budaörsi Napok, kedd, Quimby. Fiúk, bonyodalmak, ottalvás, még több bonyodalom, a végén természetesen a 'szokásos'. A szokásos semmi, sehogy nem végződik semmi és nem is volt soha semmi, ami valahogyan lenne. Mert miért is? Rólam beszélünk, vagy nem? Miért is lenne egyszerű egy sima KCsSk-s buli? Áááá, lehetetlenség. Nem szeretnék erről bővebb kifejtést tenni, de a lényeg, hogy megint nem csalódtam a fiúkban, mindegyik ugyanoda való, a purgatórium legmélyebb bugyraiba. Pénteki BN sem volt sokkal jobb, bár az alkoholszint megvolt tartva. Bor, Martini, még több bor, vödör... Sorolhatnám. De ezt nem lehet máshogy bírni. Most is itt ülök, azin gondolkozva, h le kéne menni egy sörért a büfébe, pedig bennem van már kettő, meg egy (majdnem) üveg bor. De mit csináljak? Itt ülök egyedül, senkim nincs, csak Viki, akivel msn-en osztjuk az észt, bár nem tudom melyikőnk beszámíthatóbb.

Mi a baj velem? Mi a fene van??? Mi törénik az emberekkel? Ma voltunk a Gödörnél csövezni, és tök jó volt, megint tininek éreztem magam, mert tele volt fiatalokkal (fiúkkal is ;)), nyár fless, minden földi jó. Nem is volt sok kedvem hazajönni, csak már kicsit nyomasztott, meg össze kéne szednem magam, mert holnap megyek haza... Nem sok kedvem van... Most mit kezdjek magammal? Most mondta Viki, hogy zúzzak át Szegedre csütörtökön... Lehet az lesz, otthon semmi nincs. De legalább kicsit kiszellőztetem a fejem.

Kitaláltam milyen lenne "életem szerelme" (a másik):

- zsidó

-tud olaszul

-pécsett lakik

-úgy néz ki, mit Adam Brody...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

... Ja, és összeillenénk és járna velem :)

Amúgy meg: BuPSzi!!! (= BudaPesti Szinglik)

Azt hiszem mára abbahagyom, úgysem tudok semmi értelmeset írni...

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szivecskesongyujto.blog.hu/api/trackback/id/tr601052943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: tavasz buli csakúgy nemalvás elvagyok adam brody
süti beállítások módosítása