szivecskésöngyújtó

Egy hétköznapinak (?) mondható egyetemista néhanapján mesél egy-egy részletet a mindennapjairól. Ajánlom az ország különböző pontjain élő kedves barátaimnak, akiket még érdekel valamennyire az, hogy megy a sorom... És akiket amúgy nagyon szeretek. Update: már nem egyetemista, hanem az élet küszöbén álló felnőtt fiatal, aki inkább a küszöbön túl van... Tele sok-sok nehézséggel.

Legutóbbi hozzászólások

Linkblog

Címkék

adam brody (2) álmok (12) balaton (3) barátság (3) bcs (3) boldog (18) budapest (13) buli (12) csakúgy (28) dalszöveg (1) deficit (1) diploma (7) egyedül (2) életnagygondjai (45) elte (16) elvagyok (9) felirat (1) film (1) fogadalom (5) furcsa (10) házimunka (2) hétköznapok hősei (1) hiperkarma (3) hiszti (6) iki (7) jövő (31) karácsony (3) kérdés (1) kicsit szomorú (13) kicsit vidám (4) koli (2) költözés (6) könnyű (7) magány (2) márquez (1) munka (25) nemalvás (14) nosztalgia (11) nyár (10) öröm (14) ősz (4) pécs (3) pénzügyek (9) quimby (1) scrubs (1) sverige (2) szeged (1) szilveszter (4) szomorú (14) születésnap (2) szünet (3) t (18) tardos (1) tavasz (10) tél (7) tervek (25) tovább (21) ttny (2) újév (7) üres (8) utazás (4) v (8) valentin nap (1) vége (11) videó (5) vizsgaidőszak (4)

Összefoglaló egy zavaros estéről

2008.10.23. 19:48 | slimby | Szólj hozzá!

Hol is kezdjem? Talán a tegnap este veszteségeivel? Omm... Igen, egy telefonnal szegényebb lettem (itt megjegyezném, hogy ha esetleg valaki megtalálná, az visszaadhatja). Mindenesetre megint sikerült betyáros bulit összehozni a Vízitelepen...Sajnálatos módon vannak fekete foltok a sztoriban, de szerencsére nem sok, amire kell, arra emlékszem :)

Sok minden történt tegnap. Talán még azt is elmondhatom magamról, hogy párkapcsolatban élek :) De nem akarom elkiabálni, mert ez nem biztos. Jó lenne kideríteni normális körülmények között is... Mert sajnos nem tudom, h amiket mondott, az csak az alkohol hatására történt-e, vagy komolyan így gondolja... Remélem az utóbbi. De olyan jó volt... És olyan jó lenne, ha... Ha tényleg sikerülne :) De majd elválik, igaz, kb egy hétig most nem fogunk találkozni, mert elutazom (holnap tesómékhoz Balcsira, aztán meg haza egy kicsit). De jövő csütörtökön elvileg találkozunk, feltéve, ha tényleg eljön Egerbe. Az nagyon jó lenne :)

Nem akarom elkiabálni.

Asszem ennem kéne valamit, ma még nem ettem semmit... Meg tusolni... Aztán meg összepakolni... Meg hol vannak az emberek MSN-ről? Beszélni akarok a Dórival, hátha ő tud valamit a telefonomról, meg beszélni akarok a Norbival is. Úgy felhívnám őket, de nem tudom, mert nincs meg a számuk... Na, mindenesetre majd elválik... Hogy mi lesz, szereznem kell egy működőképes telefont először is ;)

Asszem lassan nekikezdek a napnak, mert "ma se sok szén esett a lábamra..." :)

A bejegyzés trackback címe:

https://szivecskesongyujto.blog.hu/api/trackback/id/tr42728649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: buli elte deficit életnagygondjai
süti beállítások módosítása