szivecskésöngyújtó

Egy hétköznapinak (?) mondható egyetemista néhanapján mesél egy-egy részletet a mindennapjairól. Ajánlom az ország különböző pontjain élő kedves barátaimnak, akiket még érdekel valamennyire az, hogy megy a sorom... És akiket amúgy nagyon szeretek. Update: már nem egyetemista, hanem az élet küszöbén álló felnőtt fiatal, aki inkább a küszöbön túl van... Tele sok-sok nehézséggel.

Legutóbbi hozzászólások

Linkblog

Címkék

adam brody (2) álmok (12) balaton (3) barátság (3) bcs (3) boldog (18) budapest (13) buli (12) csakúgy (28) dalszöveg (1) deficit (1) diploma (7) egyedül (2) életnagygondjai (45) elte (16) elvagyok (9) felirat (1) film (1) fogadalom (5) furcsa (10) házimunka (2) hétköznapok hősei (1) hiperkarma (3) hiszti (6) iki (7) jövő (31) karácsony (3) kérdés (1) kicsit szomorú (13) kicsit vidám (4) koli (2) költözés (6) könnyű (7) magány (2) márquez (1) munka (25) nemalvás (14) nosztalgia (11) nyár (10) öröm (14) ősz (4) pécs (3) pénzügyek (9) quimby (1) scrubs (1) sverige (2) szeged (1) szilveszter (4) szomorú (14) születésnap (2) szünet (3) t (18) tardos (1) tavasz (10) tél (7) tervek (25) tovább (21) ttny (2) újév (7) üres (8) utazás (4) v (8) valentin nap (1) vége (11) videó (5) vizsgaidőszak (4)

Iki vs. isi

2012.09.12. 12:51 | slimby | Szólj hozzá!

Eltelt egy hét, amióta felvettek. Mit is mondjak? Nagyon jól érzem magam, nagyon jó a társaság és egyenlően kezelnek engem. Nagyon segítőkészek, és azt hiszem nekem is elég jól megy, mert szinte minden nap visszahallom, hogy dicsértek. Ez rettentően jól esik, mert sok ijesztő dolgot hallottam, hogy ez a legdurvább osztály, meg aki ehhez ért, az onnantól kezdve mindenhez ért. Fél szemmel, fél füllel mindig figyelek a többiekre, de már nem ijedek meg, ha egy komplett konyhát kell összeálmodni. És itt nem 2 forintokról van szó, azt tegyük hozzá. De jó érzés. 

Itthon is minden oké, bár a héten kicsit elszontyolodtam, mert valószínűleg még a tél beállta előtt a Tomi elköltözik innen :( Nem tudom hogy lesz azután, hiszen én rengeteget dolgozom, heti 5-6 napot. Ő meg csinálja a sulit, dolgozik mellette... Így is kb. a randijaink leredukálódtak a boltba járásra, mert nincs időnk egymásra. Én hazaérek este, ő akkor kezd bele lendülni a munkába, én lefekszem aludni, ő meg valamikor hajnalban bezuhan az ágyba. 

Most hétvégén ellátogatok a világ végére, mert megyünk hozzájuk. A szüleivel találkoztam már, de kíváncsi leszek, hogyan sül majd el a dolog. De csak nem lesz semmi para és minden szép és jó lesz :)

A bejegyzés trackback címe:

https://szivecskesongyujto.blog.hu/api/trackback/id/tr574772476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: jövő munka ősz t tovább boldog kicsit szomorú iki
süti beállítások módosítása