szivecskésöngyújtó

Egy hétköznapinak (?) mondható egyetemista néhanapján mesél egy-egy részletet a mindennapjairól. Ajánlom az ország különböző pontjain élő kedves barátaimnak, akiket még érdekel valamennyire az, hogy megy a sorom... És akiket amúgy nagyon szeretek. Update: már nem egyetemista, hanem az élet küszöbén álló felnőtt fiatal, aki inkább a küszöbön túl van... Tele sok-sok nehézséggel.

Legutóbbi hozzászólások

Linkblog

Címkék

adam brody (2) álmok (12) balaton (3) barátság (3) bcs (3) boldog (18) budapest (13) buli (12) csakúgy (28) dalszöveg (1) deficit (1) diploma (7) egyedül (2) életnagygondjai (45) elte (16) elvagyok (9) felirat (1) film (1) fogadalom (5) furcsa (10) házimunka (2) hétköznapok hősei (1) hiperkarma (3) hiszti (6) iki (7) jövő (31) karácsony (3) kérdés (1) kicsit szomorú (13) kicsit vidám (4) koli (2) költözés (6) könnyű (7) magány (2) márquez (1) munka (25) nemalvás (14) nosztalgia (11) nyár (10) öröm (14) ősz (4) pécs (3) pénzügyek (9) quimby (1) scrubs (1) sverige (2) szeged (1) szilveszter (4) szomorú (14) születésnap (2) szünet (3) t (18) tardos (1) tavasz (10) tél (7) tervek (25) tovább (21) ttny (2) újév (7) üres (8) utazás (4) v (8) valentin nap (1) vége (11) videó (5) vizsgaidőszak (4)

Hétvége volt

2012.06.11. 23:33 | slimby | Szólj hozzá!

Eltelt a hétvége is... Pénteken lezavartam a felvételit, igaz, minden kérdéshez írtam valamit, de szerintem kevés még így is. Aztán hazafelé ballagva eltévedtem kicsit a BME-n, úgyhogy kimentem a Budafokira és kivel futottam össze? Viktorral. Beszéltünk pár szót, persze most is volt 1-2 agymenés. Az meg a másik dolog, hogy egy utolsó szar embernek gondol engem, ez kicsit rosszul esik, főleg, hogy ő sem makulátlan. Panaszkodik, hogy így meg úgy szarul érzi magát, meg átvertnek... De az nem zavarja, hogy a másikkal meg együtt bulizik... Mondjuk szerintem csak azért csinálja, hogy megmutassa, ők mekkora cimborák.
Felőlem aztán csinálhat, amit akar, nem érdekel. Nem érdekel mit mond rólam.
Tényleg.

Más: anyukám itt volt a hétvégén, olyan jó volt :) Csak nagyon hamar eltelt... Pedig maradhatott volna még, mondjuk rá sem tudok állni a lábamra a sok menőkétől.

Egy régi ismerősöm elhívott sörözni. Elmenjek vagy ne menjek?

A bejegyzés trackback címe:

https://szivecskesongyujto.blog.hu/api/trackback/id/tr664582031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: barátság tervek v tovább életnagygondjai kicsit szomorú
süti beállítások módosítása