szivecskésöngyújtó

Egy hétköznapinak (?) mondható egyetemista néhanapján mesél egy-egy részletet a mindennapjairól. Ajánlom az ország különböző pontjain élő kedves barátaimnak, akiket még érdekel valamennyire az, hogy megy a sorom... És akiket amúgy nagyon szeretek. Update: már nem egyetemista, hanem az élet küszöbén álló felnőtt fiatal, aki inkább a küszöbön túl van... Tele sok-sok nehézséggel.

Legutóbbi hozzászólások

Linkblog

Címkék

adam brody (2) álmok (12) balaton (3) barátság (3) bcs (3) boldog (18) budapest (13) buli (12) csakúgy (28) dalszöveg (1) deficit (1) diploma (7) egyedül (2) életnagygondjai (45) elte (16) elvagyok (9) felirat (1) film (1) fogadalom (5) furcsa (10) házimunka (2) hétköznapok hősei (1) hiperkarma (3) hiszti (6) iki (7) jövő (31) karácsony (3) kérdés (1) kicsit szomorú (13) kicsit vidám (4) koli (2) költözés (6) könnyű (7) magány (2) márquez (1) munka (25) nemalvás (14) nosztalgia (11) nyár (10) öröm (14) ősz (4) pécs (3) pénzügyek (9) quimby (1) scrubs (1) sverige (2) szeged (1) szilveszter (4) szomorú (14) születésnap (2) szünet (3) t (18) tardos (1) tavasz (10) tél (7) tervek (25) tovább (21) ttny (2) újév (7) üres (8) utazás (4) v (8) valentin nap (1) vége (11) videó (5) vizsgaidőszak (4)

Framtid

2012.12.03. 19:30 | slimby | Szólj hozzá!

Mostanában egyre többet foglalkoztat a gondolat, hogy új életet kellene kezdeni. Jó messzire innen, egy olyan helyen, ahol az embert megbecsülik, ahol a munkahely nem csak arról szól, hogy a delikvenst kihasználják. Már többször szóba került közöttünk, hogy külföldre költözünk, északra. Úgyhogy januártól elkezdődik a gyűjtögetés, a készülés és remélhetőleg minél hamarabb csomagolhatunk.
Sok helyen olvastam már, hogy sokan azt hiszik, hogy külföldön a kerítés is kolbászból van, én nem gondolom ezt, mert ingyen semmit nem adnak, tenni kell érte. Már utánanéztem dolgoknak, Tomi is tízszer annyit kereshetne, mint itthon. Tisztában vagyok azzal is, hogy az élet is sokkal drágább, de nekünk nem kell családot fenntartani, csak magunkat, az talán megoldható lenne. Hogy én mit csinálnék? Ez jó kérdés. Talán a munkahelyem északi gyökere segítene.
Minden esetre tudatosan kell készülni a jövőre, mert más különben semmi nem lesz belőle, csak szépen lassan elsüllyedünk ebben a hajóban.

A bejegyzés trackback címe:

https://szivecskesongyujto.blog.hu/api/trackback/id/tr524945778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: jövő munka t álmok tervek tovább sverige életnagygondjai
süti beállítások módosítása